Be praised and loved for your baking.

Popular Classes Categories

Regular Class
Mirror Glazing Class
Gluten Free Class
Vegan Class
Chocolate Class
Vegan and Gluten Free Class

Key Benefits

They say

I didn’t have any experience in baking, but as a stay-at-home mom I want to have my own cake business. I knew that I had to join baking classes to gain knowledge and skills needed; therefore, after a thorough research, I joined Que Cake Class. Actually, I was so surprised that the chef (Candy) is very young! But, she taught everything so clearly that as a person who couldn’t bake anything at first, I gained so much knowledge and skills in baking even only from my first class. I was really satisfied with the recipes and her way of teaching that I decided to sign up for more classes. Now, I have my online cake business and I already have some regulars. My customers really love the cakes I made using recipes from Que Cake Class. Thank you, Candy, I am really glad that I know you.

Feli (@gianna.delights)

Student

I signed up for Que Cake Class because Candy offers a lot of special dietary requirements recipes (gluten free, diary free and vegan). Candy teaches very patiently and clearly. More importantly, the recipes are delicious! I’ve tried all of the recipes I got from the class and all of them are amazing. When I have problems, she is still willing to help me by answering my questions regarding the recipe.

Christy (@lia_christy_89)

Student

I was still in high school when I first joined a class in Que Cake Class. I didn’t know anything about baking and kitchen had never been my place. I really thank God that I know Candy as she patiently answers all of my questions related to the class. Her classes are very worth it because I learnt a lot of techniques and great recipes. On my last semester of high school, I could finally start to sell cakes and my customers really like them. My business is growing rapidly and now I am baking and selling cakes every day! The reviews are astounding, the recipes I use from Que Cake Class are really well-liked by customers. In such a young age, I’m glad that I can make my own money and bought my mom and my sister gifts using money I gained from this cake business.

Jeremy (@clairdelune.sby)

Student

Follow us on Instagram

No Added Sugar & Gluten Free Chiffon

- Cheese Chiffon
- Earl Grey Chiffon with Sugar Free Meringue
- Chocolate Chiffon with No Added Sugar Ganache
...

488 3

Hari ini atau suatu saat nanti, jika kamu harus memilih seseorang atau sesuatu, selalu pilihlah yang membuat senyummu indah di pagi hari, semangatmu berkobar di siang hari, tawa mu lepas di sore hari dan hati mu tenang di malam hari.

MILAN CAKE ONLINE CLASS

- Coffee Cake (genoise)
- Earl Grey Cake (genoise)
- Salted Caramel
- Lemon Ganache
- Italian Meringue Buttercream
- Coffee Buttercream
- Rice Paper Sails
- How to stack, fill, crumb coat & cover cakes
- Frosting cake using Italian Meringue Buttercream
...

93 3

Kata2 di atas cocok banget sama peraaaan sebelum tuang Mirror Glazing.

Deg Deg an sebelum tuang glazing, penasaran dan was was hasilnya bakal kayak gimana 😂

Ada yang bisa relate? 🤭🤭
...

155 3

Keraguan dari orang lain bukan hal yg jarang terjadi.
Tapi keraguan dari orang lain tidak harus menjadi batu sandungan untuk berkarya.

Saat aku launching kelas Vegan & Gluten Free Dessert Jar ini, banyak yg tidak percaya kalo bisa enak & creamy tanpa telur, cream & tepung terigu.
Tapi aku tidak henti meyakinkan kalian semua 🫶🏻
Terima kasih untuk kalian yg percaya dengan resep-resep kelasku.
Sudah lebih dari 100 peserta menggunakan resep Vegan & Gluten Free Dessert Jar ini.
Aku happy banget dan semoga kelas ini berguna buat kalian ya 🥰🤍
...

627 6

Jujur aja, udah cukup sering denger kata2 di bawah ini :
* "Emangnya kamu sehebat apa kok bisa ngajarin orang lain bikin kue?"
* "Hah? ngajar kelas online? Kamu isa mencukupi hidupmu ta?"
* "Candy senenge main2 & jalan2 ya diliat aja berapa lama bertahan kerja ini"
* "Orang yg ngajar online itu cuma cari duit aja tapi ga passionate sebenernya"
* "Kamu kerja ga serius ya!"
* "Kamu itu mimpinya banyak tapi prakteknya g ada. G bisa kerja"

Jujur, pertama kali denger sakit hati sampe nangis di rumah. Tapi, lama2 kebal aja cuma aku senyumin.

Bukan, bukan berati sekarang aku sudah merasa hebat atau sukses jadi bisa sombong.
Tapi sekarang aku lebih bisa appreciate hal-hal yang udah aku capai. Baik itu kegagalan maupun semua pembelajaran selama proses.

Sesekali tekan tombol "pause" dan menepuk pundak sendiri "hey, you're doing fine! I'm proud of you".

Aku juga belajar untuk ga perlu cerita2 mimpi atau goal hidup ke orang lain.
Belum tentu orang-orang yg denger seneng. Malah kebanyakan aku lebih sering diremehin atau diketawain: "Emang bisa?"

Daripada capek hati dan jadi minder, mendingan simpan goal atau mimpi di dalam hati atau tempel aja dream board di tembok kamar. (Kamar & notes di HP ku penuh dengan kata2 motivasi buat diri sendiri 🤣)

Jalani hidup sesuai dengan inginku, bukan berdasarkan pilihan atau opini orang lain.

🌈 La vie est belle 🌼
...

8991 87

Orang yang bisa sukses itu adalah orang yang GIGIH & PANTANG MENYERAH ❤️‍🔥

SEOUL CAKES : Dapat dibuat versi Regular atau Gluten Free
✅ Beginner Friendly
✅ Kekinian
✅ Sangat lembut & empuk
✅ Rasa nya light dan tidak membuat eneg

Available untuk Kelas Online
DM / WA untuk info lebih lanjut ya 😊
...

231 1

Realistis saja, mau jalan-jalan sering ya kerja juga harus rajin 😌
Biar ga tertekan, cari kerjaan yang sesuai hati dan tetap mengisi rekening.
...

155 1

Jangan lupa untuk memilih bahagia biar hidup jadi enak kayak cookies2 ini 🍪
Eh ujung2 nya promosi 😌🫶🏻

Cookies di video ini adalah Vegan & Gluten Free Cookies.
Dengan bahan dasar dan teknik yang sama, kamu bisa membuat 6 macam cookies yang berbeda :
- Vanilla Macadamia Cranberry
- Cokelat Kenari
- Earl Grey Lemon
- Matcha Chocolate
- Keju Vegan (Cheese)
- Matcha Cheese

Available untuk kelas online di website Que 🫶🏻🍪
...

480 11

Subscribe Now

Stay up-to-date with our new culinary recipes, news and cooking tips.